Átrakodási pont telephelyünkön

Telephelyünk mint átrakodási pont

Budapest területére nem minden esetben mehetnek be nyerges vagy nagyméretű szerelvények. A szállítmányt muszáj átrakodni kisebb darus teherautóra, amely képes önmagát lepakolni a célterületen. Esetleg konténerben érkezik az áruja, és nem rendelkezik a szükséges területtel, hogy  házánál, telephelyén elvégezze a kipakolást.? Ezekben az esetekben forduljon hozzánk bizalommal, mi felkészültünk, hogy megoldjuk a feladatot!

Átrakodási pont

Beérkezik az áru Telephelyünkre. Elvégezzük a kirakodást, hogy Önnek ne kelljen a szerelvényre állásidőt fizetnie.

Átrakodási pont 2

Az áru átrakása darus teherautóra. (Igény szerint raktározzuk a kiszállítás időpontjáig)

Átrakodási pont 2

A megbeszélt időben kiszállítjuk és ledaruzzuk a megadott címre.

Telephelyünk Közlekedés szempontjából is ideális helyen található: mindössze 3 kilométerre az M0-ás legközelebbi lehajtójától, és 6 kilométerre az M0-M3-as csomóponttól. Így, ha Budapest környékén keres olyan átrakodási pontot, ahol daruzási és szállítási feladatok ellátásra is alkalmas eszközök állnak rendelkezésre, nálunk mindent egy helyen megtalál. Raktározási lehetőséget is tudunk biztosítani ügyfeleink részére. Igény szerint lehetőség van nyitott és fedett raktározásra is, több mint 1000 négyzetméteres területen.

Telephelyünkön fel vagyunk készülve arra, hogy a rakományok legszélesebb skáláját is képesek legyünk mozgatni. Különböző kategóriájú targoncákkal, Teletruckokkal, KCR és autódarukkal is rendelkezünk.