Mobil toronydaru-értékesítés

Mobil toronydaru értékesítés, szaktanácsadás

2006 óta foglalkozunk alsó forgású mobil toronydarukkal. Számos típus és kategória megfordult már cégünknél az évek alatt annak érdekében, hogy ügyfeleink speciális igényeinek eleget tudjunk tenni.

Mi is az a mobil toronydaru?

Röviden a következő pontokban lehet összefoglalni, miben is tér el a hagyományos toronydaruktól:

  • Típustól függően zárt állapotban képesek közúton akár saját lábon is közlekedni, vagyis kevesebb kisegítő járműre van szükség a telepítési pontra szállításhoz.
  • Alsóforgású és önmagukat felépítő megoldásuknak köszönhetően nincs szükség a telepítés során nagyteljesítményű autódarura, ami felépíti, majd az építkezés végén lebontja.
  • Gumikerekes, lánctalpas, vagy sínpályás alapra lettek építve, így képesek vízszintes, sík területen akár nyitott állapotban is pozíciót változtatni, vagyis nincs szükség bontásra és újraépítésre egy sorház vagy csík alapterületű lakópark építésénél.

Alulforgós
mobilszerkezet

Mobil toronydaru értékesítés, szaktanácsadás

Felső forgású hagyományos fix felépítés

Mobil toronydaru értékesítés, szaktanácsadás

Mobilitásának köszönhetően nincs szüksége köztes toronydaru-bontási és építési műveletre, vagy több toronydarura, hogy nagyobb területet fedjen le: mindezt egy mobil toronydaru könnyen megoldja Önnek.

A kezdeti években bérbeadással is foglalkoztunk, de ügyfeleink hamar beleszerettek a mobil toronydaruk képességeibe. Felismerték, hogy nagyon jó ár-érték arányú eszközről van szó, amivel rövidtávon is rengeteg pénzt lehet megspórolni. Mivel a kivitelezők nem csak egy-egy munkára terveznek, sokszor kaptunk ajánlatot, hogy szeretnék megvenni a gépeket.

A piac igénye szerint átalakítottuk cégünk mobiltoronydarus irányvonalát bérbadásról értékesítésre és szaktanácsadásra, így ma már elsősorban toronydaruk beszerzésével és értékesítésével foglalkozunk. Továbbá azon ügyfeleink részére, akik tőlünk vásároltak toronydarut, vállaljuk a szállítási, építési és bontási műveleteket is.

Az eladásra elérhető toronydaruinkat ITT tekintheti meg.