Konténer szállítás

Konténerszállítás és daruzás

Irodakonténer szállítása és daruzása

Irodakonténerek között is számos típust különböztethetünk meg. A leggyakoribb a húsz lábas irodakonténer, melynek szállítására a legideálisabb egy önrakodós teherautó. Az önrakodós teherautó képes önmagára felemelni, majd szállítás után a megadott területre lerakodni a konténert. Ezzel a módszerrel pénzt spórolhat meg, mivel nem kell külön a szállítójárművel és a darut is megfizetnie.

Az önrakodós teherautó másik nagy előnye, hogy pótkocsit is képes vontatni. Így nem csak egy, hanem akár két darab húsz lábas konténert is tudunk egy járművel szállítani. Amennyiben pedig nagyméretű irodabázist építene fel konténerekből, önrakodós teherautóink között olyan is rendelkezésre áll, amely a konténereket tíz-húsz méterre is képes elrakni, akár több emeltnyi magasságba is. További nagy előnye a mobilitás: egyszerű felépítése miatt gyorsan vált pozíciót, és ott képes folytatni a munkát, ahol Ön szeretné.

A raktárkonténerek célja elsősorban, hogy megóvja, könnyebben szállíthatóvá tegye a benne tárolt gépeket, berendezéseket, építőanyagokat vagy árukat. Emiatt azonban nagymértékben megnőhet a súlya. Erre kínálunk megoldást komoly emelőkapacitással rendelkező önrakodós teherautóinkkal.

Több darusautónkat is kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy akár a 8-12 tonnás raktárkonténereket is képes legyen egyszerre szállítani és emelni is. Ezzel sok pénzt spórolhat meg, mivel nem szükséges külön megrendelni egy darut és egy szállítójárművet a munka elvégzéséhez. Sőt, pótkocsis szerelvényként akár két darab húsz lábas konténert is el tudunk egyszerre szállítani.

Raktárkonténerek szállítása és daruzása

Szakképzett csapat

Gazdaságos megoldás

Gyors kivitelezés

20 lábas konténer szállítása és daruzása

Egyik specialitásunk a húsz lábas vagy annál kisebb méretű konténerek szállítása és daruzása. Gólyadarus teherautóink képesek egyszerre daruzni és szállítani is a konténereket, így Önnek nem kell külön autódarut és szállítójárművet szerveznie. Ezzel egyszerre takarít meg időt, energiát és pénzt. Különösen előnyös, ha nincs elegendő hely ahhoz, hogy az autódaru és a szállítójármű egymás mellett megálljon.

40 lábas konténer szállítása és daruzása

Amennyiben 30-40 lábas konténerek szállítására keres megoldást, abban az esetben is állunk rendelkezésére.  Gépparkunk egyik speciális tagja képes a standard méretű negyven lábas konténerek emelésére és szállítására is. Kifejezetten hasznos megoldás lehet, ha nincs elegendő hely külön a szállítójárműnek és a darunak. A negyven lábas HC-konténer elszállítását különálló nyerges szerelvénnyel tudjuk megoldani, és külön darusautót biztosítunk a fel- és ledaruzás idejére.

Lakókonténerek szállítása és daruzása

Egyre elterjedtebb, hogy vidéki házunk helyett lakókonténert telepítünk a telkünkre, amely gyorsabb, olcsóbb és főleg egyszerűbb megoldás, mint egy házat felhúzni. Nagyon sok cég szakosodott ezeknek az egységeknek a gyártására, és a legkülönbözőbb méretekben rendelhetők. Cégünk e speciális egységeknek a szállítására is felkészült.

A túlságosan magas egységekhez speciális alacsony platós (60 centiméteres platómagasságú) pótkocsit tudunk biztosítani. Amely konténerek pedig oldalirányba túlméretesek, azokhoz megigényeljük a szükséges engedélyeket, hogy szállíthatók legyenek.

Konténerszállítás árak

Önrakodós teherautóink emelőkapacitása széles palettán mozog. Attól függően, hogy csak a darusautónak maga mellé kell ledaruzni, vagy nagyobb távolságra kell lerakni a konténert, a megadott paraméterek alapján küldjük az autót. Így az árszabásban a legjobb opciót tudjuk kínálni Önnek.

Konténerbérlés vagy vásárlás

Esetleg konténert szeretne bérelni vagy vásárolni? Szívesen segítünk tanácsadással, vagy ha igényt tart rá, keresünk Önnek megfelelőt. További részletek ITT talál.