Konténer szállítás

Konténerek szállítása és daruzása

Egyik specialitásunk a húsz lábas vagy annál kisebb méretű konténerek szállítása és daruzása. Gólyadarus teherautóink képesek egyszerre daruzni és szállítani is a konténereket, így Önnek nem kell külön autódarut és szállítójárművet szerveznie. Ezzel időt, energiát és pénzt is megtakarít egyszerre. Különösen előnyös, ha nincs is elegendő hely arra, hogy az autódaru és a szállítójármű egymás mellett megálljon.

Szakképzett csapat

Gazdaságos megoldás

Gyors kivitelezés

Önrakodós teherautóink emelőkapacitása széles palettán mozog. Attól függően, hogy csak a darusautónak maga mellé kell ledaruzni, vagy nagyobb távolságra kell lerakni a konténert, a megadott paraméterek alapján küldjük az autót, és így az árszabásban a legjobb opciót tudjuk kínálni.

Ha irodakonténerekből állítana össze épületet, vagy raktár-konténereket daruzna egymásra azért, hogy raktárbázist építsen ki, daruink ebben az esetben is ideálisak. Több emelet magasra képesek egymásra pakolni a konténereket, a gólyadarus autók pedig mobilisak, könnyedén és gyorsan váltanak pozíciót, és ott képesek folytatni a munkát, ahol Ön szeretné.

Amennyiben 30-40 lábas konténerek szállítására keres megoldást, akkor is állunk rendelkezésére.  A konténer elszállítását nyerges szerelvénnyel tudjuk megoldani, és külön darusautót biztosítunk a fel- és ledaruzás idejére.  

Esetleg konténert szeretne bérelni vagy vásárolni? Szívesen segítünk tanácsadással, vagy ha igényt tart rá, keresünk Önnek megfelelőt. További részletek ITT talál.