Gépszállítás és Gépmozgatás - Profi megoldások gépek szállításához

A Konrád Daru Kft. sokéves tapasztalattal rendelkezik a gépek szállításában és mozgatásában. Cégünk korszerű gépparkkal és szakképzett munkaerővel rendelkezik, így akár 60 tonnás súlyú gépek szállítását vagy mozgatását is vállaljuk.

Gépszállítás:

A gépszállítás cégünk egyik specialitása. A gépek szállításához speciális felszerelés és szakértelem szükséges. A sokéves tapasztalatunk és a korszerű gépparkunk (daruk, targoncák, görgős eszközök) lehetővé teszi számunkra, hogy 60 tonnáig bármilyen méretű és súlyú gépet szállítsunk, akár több telephely között is.

Csarnokon belüli gépmozgatás:

Cégünk csarnokon belüli gépmozgatásban is jártas. Akár pár száz kilós berendezésről, akár 60 tonnás nehézipari gépről van szó, csapatunk felkészült arra, hogy a megrendelő igényei szerint mozgassuk át a kívánt gépet.

60 tonnás présgép csarnokban mozgatása

Gépszállítás darus teherautóval:

A gépszállítás darus teherautóval a legkényelmesebb és legbiztonságosabb megoldás. A darus teherautónk képes egyszerre elvégezni a szállítás és emelési feladatokat egyszerre akár 12 tonnát is szállítani, így nagy távolságra is biztonságosan el tudjuk juttatni a gépeket. Nincs szükség további darukra vagy szállító járművekre.

Gépmozgatás Pókdaruval

Speciális körülmények között, ahol az elérhető hely limitált, különleges megoldásokra lehet szükség. Ezekre az esetekre tudjuk biztosítani a pókdarukat. Telepítésük gyors és egyszerű. Hibrid meghajtásúak, akár diesel, akár elektromos üzemmódban is működtethető. Precíz gépmozgatáshoz az egyik legideálisabb eszköz szűk csarnokokban és műhelyekben.

Gépmozgatás Pókdaruval

Targonca bérlése gépmozgatáshoz:

Vállalatunk targonca bérbeadással is foglalkozik. Gépparkunkban megtalálhatóak az elektromos, a gáz- vagy dízelüzemű targoncák, valamint tológémes gépek is, egészen 22.5 tonnás emelőkapacitásig. A gépeket tapasztalt kezelővel együtt biztosítjuk, hogy a munka minél gördülékenyebben és biztonságosabban folyón.

Targonca bérlése gépmozgatáshoz

Környezetbarát megoldások:

Cégünk számára fontos a környezet védelme. Ezért gépparkunkat számos elektromos géppel is bővítettük, illetve nyommentes kerekekkel is felszereltük. Így azokra a helyszínekre, ahol a dízel- vagy gázüzemű targoncákat nem lehet használni, elektromos meghajtású targoncáinkat ajánljuk.

A Konrád Daru Kft. a gépszállítás és mozgatás minden területén képzett szakemberekkel rendelkezik. Vállalkozásunk korszerű gépparkjával és környezetbarát megoldásaival garantálja a gépek biztonságos és hatékony szállítását vagy mozgatását.

Érvénytelen kitöltés!
Érvénytelen kitöltés!
Érvénytelen kitöltés! (számok + megengedett: ": - + . , /")
Érvénytelen kitöltés! (+ érvényes karakterek: "- + : ; / . , ( ) m² m³ ")
Érvénytelen kitöltés! (megengedett extra karakterek - + . , ? ! / m² m³ @ _ : ; ( ) )
Robotok elleni védelem
Új képet kérek Érvénytelen ellenőrzés

Be kell jelölni, hogy elfogadja!