Építkezési daru

A legtöbb építkezésnél, folyamatos kihasználtság mellett a legjobb partner a toronydaru. Bár egy toronydaru telepítése és elbontása igen költséges, emellett sok helyet és időt igényel, hosszú távon, hónapokig vagy évekig tartó építkezéseken megtérül a befektetés. Számos esetben azonban a toronydaru felesleges, és nem is képes bizonyos munkák elvégzésére. Ilyen esetek:

  • Az emelendő áru, építőanyag az építkezés területén a toronydaru hatósugarán kívül van.
  • Az emelendő teher meghaladja a toronydaru kapacitását.
  • Már megépült két emelet közé kell bedaruzni építőanyagot vagy gépeket.
  • Az épület belsejében szükséges megoldani a daruzást.
Építkezési daru

Ezekben az esetekben szükséges egy rakodódaru, amely el tudja végezni az építkezésen azokat a daruzási feladatokat, amelyekre egy toronydaru nem képes. Emellett időszakos problémák is felléphetnek:

  • Időlegesen több az emelési feladat, mint amire a toronydarunak kapacitása van.
  • A toronydaru szervizelésre szorul, ezért egy időre kiesik a munkából.

Ilyenkor kiváló megoldás egy mobildaru alkalmazása, így tartani lehet a határidőket.

Építkezési darus teherautók

Nagyobb projecteknél, mint raktárcsarnokok, gyárak vagy közlekedési infrastruktúrához tartozó műtárgyak építésénél sokszor nem elég egyetlen daru bérlése. Ilyenkor érdemes végiggondolni egy nagyobb kapacitású autódaru mellé egy rakodódaruval felszerelt teherautó bérlését is. A két jármű nagyszerűen kiegészíti egymást. A darus teherautó hatékony a kisebb súlyok gyors mozgatásában, de platós felépítményén a szállítást is megoldja. Legyen szó vasszerkezeti elemekről, konténerekről vagy gépészeti berendezésekről, egyszerre képes ellátni a daruzási és szállítási feladatokat is.

Darubérlés ára

Megkeresés esetén mindig alaposan körbejárjuk a feladatot: mi a szállítandó és az emelendő áru, illetve milyen körülmények vannak a daruzási helyszíneken, és ezek alapján ajánljuk a feladatra legalkalmasabb daruskocsinkat. Így a legköltséghatékonyabb megoldást tudjuk kínálni a munka legprecízebb elvégzése mellett.

Komplex feladatok elvégzése esetén helyszíni szemlét is tartunk. Így személyesen ellenőrizzük, hogy biztosan minden körülményt számításba vettünk-e. Ilyen módon el tudjuk kerülni, hogy megrendelőinket utólagos költségek terheljék.

Érvénytelen kitöltés!
Érvénytelen kitöltés!
Érvénytelen kitöltés! (számok + megengedett: ": - + . , /")
Érvénytelen kitöltés! (+ érvényes karakterek: "- + : ; / . , ( ) m² m³ ")
Érvénytelen kitöltés! (megengedett extra karakterek - + . , ? ! / m² m³ @ _ : ; ( ) )
Robotok elleni védelem
Új képet kérek Érvénytelen ellenőrzés

Be kell jelölni, hogy elfogadja!