Daru - Megoldás a magas projektekre

Emelni, mozgatni, szállítani. Mégis milyen darura lesz szüksége, ha különböző feladatokat kell megoldania?

Oldja meg daruinkkal a súlyok emelését! De pontosan milyen darura is lesz szüksége?

Ön kivitelezőként csak annyit tud, hogy valahogy szükséges felemelni a súlyokat. Azonban a körülmények és szituációk, valamint a feladatkör tényleges pontosítása adja meg a választ, hogy milyen darura is lesz szüksége.

Ön tudja, milyen darura lesz szüksége?

Az autódaruk fém- vagy betonszerkezetű ipari- és raktárépületek, csarnokok építésénél a különböző elemek emelése, összeállítása során nyújthatnak Önnek segítséget. Szállításra azonban nem alkalmasak, csak emelési munkák elvégzésére. Így daruként veheti igénybe őket.

Azt, hogy milyen darura van szüksége, a körülmények mellett elsősorban maga a feladat határozza meg. Mi a cél? Emelés? Mozgatás? Esetleg szállítás is?

A daruk a terhek emelését, mozgatását oldják meg.

Önnek azonban szállításra is szüksége van?

A klasszikus autódaruzás mellett vállaljuk a daruzás és szállítás egy az egyben történő kivitelezését 0,5 tonnától 14 tonnáig; pótkocsi esetén 20 tonnáig. Legyen az egy pár kilogrammos vagy akár 10 tonnás elem, darus autóinkkal könnyedén a helyére szállíthatja és helyezheti azt. Továbbá rendelkezünk a darukra szerelhető emelő kosárral is, a magasban végzendő munkákhoz.

Felrakás, szállítás és lerakodás? Könnyedén megvalósulhat.

Milyen daruval tudunk még a segítségére lenni?

Bármely munkáról legyen szó, a kicsi és szűk helyek általában gondot okozhatnak egy több tonnás jármű esetén. Több tonnás súly megemelését nem könnyű egy olyan helyen kivitelezni, ahol nincs sem tér, sem lehetőség a kényelmes mozgáshoz.Felrakás, szállítás és lerakodás? Könnyedén megvalósulhat.

A körülmények feladják a leckét még egy általános autódarunak is?

Erre nyújt megoldást egyik speciális darunk, a csarnokdaru.


A csarnokdaru rövidebb, keskenyebb, és szűkebb helyekenképes fordulni társainál. Legnagyobb előnye, hogy finom mozgásraés pontos emelésre képes.

Rövid, keskeny és szűk helyeken is könnyedén megfordul,valamint nagy belmagasságot képes elérni. Szobrok, műtárgyak daruzását, de egy nagyobb elem csarnokból történő kijuttatását is megoldja, sebészi pontossággal.

Daru építőipari beruházásokhoz?

Nagyobb családi házak, csarnokok, lakóparkok daruzási munkálataihoz elengedhetetlen a finom emelést és süllyesztést végző toronydaruk használata.

Egyedi önjárós toronydaruk beszerzésével és értékesítésével is foglalkozunk.

Tekintse meg jelenleg elérhető toronydaruinkat ITT.

Darura volna szüksége zsalu- vagy állványanyagok mozgatásánál? Konténert szeretne szállítani és emelni?  Netán építkezések, felújítások során volna szüksége a daruzási munkálat kivitelezésnek legjobb módjára?

Kérje tanácsunkat, pontosan milyen darura is lesz szüksége!

Érvénytelen kitöltés!
Érvénytelen kitöltés!
Érvénytelen kitöltés! (számok + megengedett: ": - + . , /")
Érvénytelen kitöltés! (+ érvényes karakterek: "- + : ; / . , ( ) m² m³ ")
Érvénytelen kitöltés! (megengedett extra karakterek - + . , ? ! / m² m³ @ _ : ; ( ) )
Robotok elleni védelem
Új képet kérek Érvénytelen ellenőrzés

Be kell jelölni, hogy elfogadja!