Szállítás önrakodós teherautóval

Kettő az egyben szolgáltatás

Az olcsóbb és gyorsabb megoldás

Önrakodós teherautóink (így is ismerheti: gólyadaru vagy KCR-es teherautó) egy szolgáltatásban egyesítik a daruzási és szállítási tevékenységet. A teherautóra épített daru és a rakodási felület révén nincs szükség két járműre egy adott áru vagy gép elszállításánál. A darusautó képes önmagára feldaruzni a szállítmányt, és azt elfuvarozni a megadott célpontba. Ott szintén képes ledaruzni, és nagy precizitással elhelyezni a megrendelő által kívánt helyre. Mivel a két funkció egy járműben van egyesítve, a fel- és lerakodási helyszínen is kevesebb helyre van szükség, így olyan helyen is képes dolgozni, ahol egy autódarunak és egy külön szállítójárműnek nem áll elegendő hely rendelkezésre a megfelelő működéshez.

Profi csapat

Gazdaságos megoldás

Gyors kivitelezés

Szűkös a hely? Megoldást kínálunk ott is!

A gólyadarus teherautók nagy előnyei között lehet említeni, hogy alacsony belmagasságon is képesek hatékonyan dolgozni. Ha Önnek egy csarnokban kell nehéz gépeket (0-20 tonnáig) mozgatnia, arra ezek a darusautók jelenthetik a legjobb megoldást. Gémszerkezetüket vízszintes irányban is jelentős távolságra lehet eltolni, és akár tizenkét méteren még a három tonnát is meg tudják emelni - és mindezt folyamatosan hat méter alatt teljesítve.

Harminc éve az Önök szolgálatában

Közel harminc éves tapasztalatunknak köszönhetően ritkán találkozunk ismeretlen daruzási feladattal, így Ön biztos lehet abban, hogy a ránk bízott munkát nagy precizitással és biztonsággal fogjuk elvégezni! Sokéves tapasztalatunkat arra is felhasználtuk, hogy járműflottánkat a megrendelői igények szerint építsük fel, így nincs két egyforma specifikáció a darusautók között. Az egészen kicsi, egy tonnás emelőkapacitástól a húsz tonnás kapacitású gólyadaruig - legyen szó nyak vagy fardarusról -minden kategória képviselteti magát tíz járművet számláló darusautó-flottánkban. Ennek köszönhetően vagyunk képesek kiszolgálni ügyfeleinket a legjobban szabható árakon!

ÖNRAKODÓS TEHERAUTÓ-FLOTTÁNK SZÉLES VÁLASZTÉKA ÁLL RENDELKEZÉSÉRE