City és csarnokdaru bérlés

Különleges megoldás a különleges helyzetekhez!

Amikor már teljesítményben nem elég a gólyadaru, akkor jelenthet segítséget egy autódaru. Kialakításuk olyan, hogy a daru teljes mértékben elfoglalja a felépítményt. Így ezek a gépek nem képesek szállítási feladatok ellátására, cserébe viszont nagy a teherbírásuk,és, akár hetven méteres kinyúlásra is képesek. Cégünk két darab Demag City autódaruval rendelkezik. Ezek a daruk speciálisan a városi, szűk utcákhoz és az alacsony belmagasságú helyszínekhez, például egy csarnokban való daruzáshoz lettek tervezve. Felépítményük rövidebb, mint a hagyományos autódaruknak, így kisebb helyen képesek a manőverezésre. Gémszerkezetük több tagból áll össze, de mivel ezek az elemek rövidebbek, rugalmasabb képesek kezelni az emelési légtérben jelentkező problémákat - például felsővezetékeket, fákat, oszlopokat.

Profi csapat

Gazdaságos megoldás

Speciális Technológia

Az autódaruk a legjobb megoldást nyújtják Önnek, ha egy csarnok építésének beton és vasszerkezeti elemeit kell mozgatni, helyére emelni. A City autódaruk mobilisek, gyorsan képesek helyet változtatni és folytatni a daruzási munkát az új pozícióban. Nem jelent problémát, ha nehéz vagy hosszú elemeket kell daruzniuk, vagy hosszabb ideig kell egy adott elemet pozícióban tartaniuk mialatt az összeszerelést és rögzítést elvégzik.

Előszeretettel használják ezeket a darukat

  • emelési műveletekhez rendezvényeken és filmforgatásokon
  • színpadok építéséhez és világítótestek tartásához
  • medencék daruzásához
  • negyvenlábas konténerek daruzásához
  • különböző méretű és típusú konténerekből konténerváros felépítéséhez

Alacsony belmagasság sem okozhat problémát!

Specialitásaink közé tartoznak a csarnokban történő daruzási munkák. Rövid tagokból felépített gémszerkezetüknek köszönhetően egy mindössze hatméteres belmagasságú csarnokban is képesek hatékonyan daruzni. Elsősorban 10-30 tonna közötti gépek mozgatására ajánljuk, de akár 60 tonnás gépek daruzása is lehetséges két darunk párhuzamos alkalmazásával. Ebben az esetben mindenképpen szükséges, hogy a két darunak is elegendő helyet tudjanak biztosítani a daruzási művelethez az adott gép körül.