Nagy teljesítményű KCR daruk

Nagy teljesítményű KCR daruk

Avagy kicsi a bors, de erős!

A KCR vagy más néven csuklós gémszerkezetű daruknak a felsőbb kategóriája ma már egy speciális réteget képvisel a daruzás világában. Teljesítményük vetekszik a 30-60 tonnás kategóriájú hagyományos autódarukkal, teljes kinyúlásnál pedig 42 méter magasra is felérnek, viszont méretükben sokkal kisebbek és funkciójukban egészen széles körben alkalmazhatóak.

Profi csapat

Gazdaságos megoldás

Gyors kivitelezés

Egyik legnagyobb előnyük a méretükben és mozgékonyságukban rejlik. Hagyományos közúti áruszállításra tervezett teherautók speciálisan megerősített alvázára építik fel őket, így közlekedésük lényegesebb egyszerűbb, és a munkaterületen is könnyeben mozognak. A darunak szétnyitott állapotban, Mozgás közben kisebb fordulóívre és működési területre van szüksége.

Az elérhetetlennek hit pontokig is elér!

A KCR daruk gémszerkeze úgy került kialakításra, hogy több helyen is megtörhető legyen, így speciális daruzási szögeket is képes felvenni. Ennek köszönhetően megoldható lehet egy páncélszekrény ablakon történő beemelése, raklapos áruk szintek közé történő feldaruzása - akár több méteres mélységig is a szintek között. A daru képessége még azt is lehetővé teszi, hogy egy hídon parkolva visszatörje  a híd alá a gémszerkezetét, ott pedig egy emelőkosár biztonságában munkálatokat végezhetnek a karbantartó személyek.

Másik nagy előnyük a csuklós, hidraulikus szerkezetből adódóan, hogy alacsony magasságban is képesek daruzási és emelési feladatok elvégzésére, így ha Önnek egy csarnokban kell nagy tömegeket megmozgatnia, ezek a daruk arra is képesek lesznek. Tíz méteren tíz tonna felemelése sem lehetetlen feladat ezeknek a gépeknek, úgy, hogy közben nem lépik túl a hétméteres belmagasságot!

Érvénytelen kitöltés!
Érvénytelen kitöltés!
Érvénytelen kitöltés! (számok + megengedett: ": - + . , /")
Érvénytelen kitöltés! (+ érvényes karakterek: "- + : ; / . , ( ) m² m³ ")
Érvénytelen kitöltés! (megengedett extra karakterek - + . , ? ! / m² m³ @ _ : ; ( ) )
Robotok elleni védelem
Új képet kérek Érvénytelen ellenőrzés

Be kell jelölni, hogy elfogadja!