Raktározás Igazi három az egyben szolgáltatást kínálunk!

  1. Áruk átvétele és szükség szerinti lepakolása targoncával vagydaruval (Megadott instrukció szerint dokumentáció készítése)
  2. Raktározás igény szerinti nyitott vagy fedett raktárterületen
  3. Áruinak kiszállítása és daruzása a megadott célterületre

Ügyfeleink számára lehetőséget biztosítunk, hogy telephelyünkön gépeiket, építőanyagaikat vagy áruikat raktározhassák. Telephelyünk zárt, 24 órában kamerával megfigyelt, munkaidőn kívül pedig vagyonvédelemre nevelt kutyával őrzött terület. Igény szerint fedett vagy nyitott területet is biztosítani tudunk a raktározni kívánt áruk és gépek számára. Raktárunkhoz széles skálán találhatók árumozgatásra alkalmas gépek: békák, targoncák, teletruck, Unirak gépek, és az igazán nehéz szerkezetek esetén görgős mozgatásra is fel vagyunk készülve.

Árumozgatás

Árumozgatás

Raktározás

Raktározás

Kiszállítás

Kiszállítás

Raktározás daruzás targonca Budapest mellett Csömör
Szállítás daruzás raktározás budapest mellett

Raktárunk közlekedési szempontból is ideális helyen található: mindössze 3 kilométerre az M0-ás legközelebbi lehajtójától, és 6 kilométerre az M0-M3-as csomóponttól. Így, ha Budapest környékén keres raktárhelyiséget, ahol daruzási és szállítási feladatok ellátásra is alkalmas eszközök állnak rendelkezésre, nálunk mindent megtalál egy helyen.

KONTÉNER BÉRLÉS & ELADÁS

Amennyiben a raktározást adott helyen kell megoldania - például egy építkezésen - ezekben az esetekben lehetősége van arra, hogy cégünktől konténert béreljen. Igény szerint biztosítjuk áruinak vagy gépeinek konténerbe történő berakodását, és önrakodós teherautóinkkal a helyszínre szállítást is elintézzük. A munka elvégeztével pedig a visszaszállítást is megoldjuk.Ha bérlés helyett inkább vásárolna konténert, nálunk arra is lehetősége van. A megadott paraméterek alapján (méret, súly, típus, állapot) megkeressük Önnek a megfelelőt, és megállapodás alapján a kívánt helyszínre is szállítjuk.

Konténer bérbeadás és eladás
Konténer bérbeadás és eladás
Konténer bérbeadás és eladás