Raktározás Igazi három az egyben szolgáltatást kínálunk!

 1. Áruk átvétele és szükség szerinti lepakolása targoncával vagy daruval. (Megadott instrukció szerint dokumentáció készítése.)
 2. Raktározás igény szerinti nyitott vagy fedett raktárterületen.
 3. Áuinak kiszállítása és daruzása a megadott célterületre.

Ügyfeleink számára lehetőséget biztosítunk, hogy telephelyünkön raktározhassák gépeiket, építőanyagaikat vagy áruikat. Telephelyünk zárt, 24 órában kamerával megfigyelt, munkaidőn kívül pedig vagyonvédelemre nevelt kutyával őrzött terület. Igény szerint fedett vagy nyitott területet is biztosítani tudunk a raktározni kívánt áruk és gépek számára. Raktárunkhoz széles skálán találhatók árumozgatásra alkalmas gépek: békák, targoncák, teletruck, Unirak gépek, és az igazán nehéz szerkezetek esetén görgős mozgatásra is fel vagyunk készülve.

Árumozgatás

Árumozgatás

Raktározás

Raktározás

Kiszállítás

Kiszállítás

Zárt raktár bérlése:

Új csarnokunkban zárt, hideg raktárterületet tudunk biztosítani, maximum 900 négyzetméterig.  A helyszín a konténerekkel és ponyvás autókkal kompatibilis rámpával lett tervezve. Így az áruk, illetve gépek kirakodása még egyszerűbbé vált. Tökéletes megoldás azoknak az anyagoknak a raktározására, amelyeket védeni kell a nedvességtől.

Zárt raktár bérlése Pest

Fedett raktár bérlése:

Fedett és őrzött, de nem zárt raktárterület igénybevételére 2000 négyzetméterig van lehetőség. Ideális lehet abban az esetben, ha az árut mindössze az esőtől, hótól, illetve tartós tárolás esetén a napfénytől szükséges megvédeni.

Nyitott raktárterület bérlése:

Telephelyünkön nyitott, szabad terület is bérelhető. Ideális építőanyag raktározására, konténerek tárolására, mobilházak ideiglenes elhelyezésére, nagyméretű gépek és berendezések megőrzésére.

Nyitott raktárterület bérlése

Raktárbérlés ára

Raktárterület bérlése esetén a következő szolgáltatásokat veheti igénybe:

 • Rövidtávú raktározás, akár egy napos raktárterület-bérlés.
 • Hosszútávú raktározás.
 • Készletkezelés támogatása.
 • Szállítójárművekre áruk le- és felpakolása.
 • Raktározott áruk szállítása.

A raktárbérleti árak alakulását mindig ügyfelünk igényeinek megfelelően alakítjuk ki, így biztosítani tudjuk a versenyképes bérleti díjszabást.

Raktározás Budapest mellett, az M0-ás mentén:

Raktárunk közlekedési szempontból is ideális helyen található: mindössze 3 kilométerre az M0-ás legközelebbi lehajtójától, és 6 kilométerre az M0-M3-as csomóponttól.  Ha Budapest környékén keres raktárhelyiséget, ahol daruzási és szállítási feladatok ellátására is alkalmas eszközök állnak rendelkezésre, nálunk mindezt egy helyen megtalálja.

KONTÉNER BÉRLÉS & ELADÁS

Amennyiben a raktározást adott helyen kell megoldania - például egy építkezésen - ezekben az esetekben lehetősége van arra, hogy cégünktől konténert béreljen.

 • Igény szerint biztosítjuk áruinak, gépeinek konténerbe történő berakodását.
 • Önrakodós teherautóinkkal a helyszínre szállítást is elintézzük.
 • A munka elvégeztével a visszaszállítást is megoldjuk.
 • Ha bérlés helyett inkább vásárolna konténert, nálunk arra is lehetősége van. A megadott paraméterek alapján (méret, súly, típus, állapot) megkeressük Önnek a megfelelőt, és megállapodás szerint a kívánt helyszínre is szállítjuk.
Konténer bérbeadás és eladás
Konténer bérbeadás és eladás
Konténer bérbeadás és eladás