Könnyítse meg az építkezési munkát darubérléssel!

Projektek jönnek, mennek. Az állandó visszatérő kérdés pedig az:
honnan szerezzen a feladatnak megfelelő darut?

Vásároljon, kölcsönkérjen, netán béreljen?

A döntés végeredménye nem mindegy. Míg egyes lépésekkel hosszútávon kedvezőtlenül járhat, van, amivel viszont a legköltséghatékonyabb megoldást választhatja.

Ön is ezzel a gonddal küzd minden munkánál?

Építkezésnél a szerkezetfelépítés napi szinten olyan nagyméretű elemek és szerkezetek mozgatását követeli meg, amely speciális eszközök és munkagépek használatát igényli.

Ezt Ön is tudja, és a számos projektet illetően rendszeresen arra szorul, hogy innen-onnan kölcsönkérjen egy gépet, illetve darut. Esetleg azon gondolkodik, hogy egy saját darut vásárol.

Az is lehet, hogy csupán egy cég odavetett ajánlata alapján dönt a darubérlés mellett, mert olcsók. És ennél nem kell több.Hol itt a gond?

Ön ilyen módon kiszolgáltatja magát a körülményeknek, a felesleges kiadásoknak - és a különböző helyzetekben másoktól fog függeni

Teljesen feleslegesen.

Okos döntéssel hosszútávon biztosíthatja a projektek gördülékenységét, a költségek optimalizálását.

A folyton visszatérő probléma kapcsán keresi a költségkímélő megoldást?

Hosszútávon gazdaságosabb megoldást kínál a darubérlés

A büdzsé keveseknek engedi meg, hogy saját gépet vásároljanak. És még nekik sem biztos, hogy megéri hosszútávon.

De nézzük csak, miért nem éri meg a daru vásárlása?

Egy daru vételára – használtan(!) – akár 20-200.000.000 forint is lehet, 37 000 vagy annál több megtett kilométerrel.

Külföldről hozatva annak szállítását is el kell intéznie. Mi lesz akkor, ha elromlik, vagy esetleg valamit cserélni kell benne? Egy-egy alkatrész ára óriási összegeket jelenthet Önnek.

Még a nagyobb projektek kivitelezői is szívesen bérlik arra a néhány hónapos időszakra a darukat, nemhogy a kisebbeké.

Egy eredeti vagy használt daru vásárlása hosszú évek alatt sem hozná be Önnek az árát. Ráadásul kivitelezőként Ön nem tudja - és nem is kell tudnia-, hogy megéri-e egy konkrét daru vásárlása vagy pedig nem. Nem tudja, hogy milyen szempontokra kell odafigyelni a vásárláskor.

Számos plusz terhet venne azonban magára: a daru karbantartási és fenntartási költségeit.

Építkezések során a terhek emelése, süllyesztése, vízszintes mozgatása daruval oldható meg a legkönnyebben. Darubérléssel viszont elkerülheti a daru fenntartási és karbantartási költségeit, és felesleges helyet sem fog foglalni telephelyén.

Segítségével nem szükséges egyszerre nagy összeget kiadnia egy olyan gépért, melynek ára biztosan nem fog megtérülni Önnek. 

A darubérléssel elkerülheti…

  • a daru fenntartási és karbantartási költségeit
  • a felesleges helyfoglalást
  • a felesleges költekezéseket.

Miért nem éri meg a darut „kölcsönkérni”?

Az élet hozhat olyan helyzetet, hogy barterbe, vagy kapcsolatok által „kölcsönbe” kérhet egy-egy darut az adott munkára. Így azonban minden esetben ki lesz szolgáltatva mások „ütemtervének”. A bérleti díj vagy a megegyezés végeredménye sem biztos, hogy úgy alakul, ahogy az Önnek kedvező.

Ráadásul nem garantált, hogy az innen-onnan szerzett daru megfelelő lesz az Ön feladatához, vagy annak addigi karbantartása biztonságos és megbízható használatot fog eredményezni.

Márpedig Ön az emberei egészségéért is felel a projekt helyszínén.

A legkevesebb stresszel, utánajárással és költséggel rendelkező megoldás a darubérlés

Ott és akkor oldja meg Önnek a problémát és feladatot, ahol és amikor arra szükség van. Nem jelent viszont plusz költségeket.
Gólyadarus autóinkkal, csarnokdaruinkkal és autódaruinkkal megoldjuk a daruzási feladatok széles feladatkörét. Bármilyen helyzetről is legyen szó.

Szaktanácsainkkal, darus ismereteinkkel és darus szakmai múltunkkal 1991 óta töretlenül végezzük daruzási tevékenységünket.

Tudja meg, milyen darura lesz szüksége a projektjéhez>>>

Béreljen darut, oldja meg a munka kivitelezését könnyedén, és spóroljon vállalkozásának. Fektesse be inkább másba azt a pénzt! Írjon vagy hívjon, és mi már aznap válaszolunk megkeresésére.