Csarnokdaruzás - Gépszállítás

Csarnokokban, műhelyekben történő gépmozgatásban is sokéves tapasztalattal rendelkezünk. A csarnokdaruzás és a gépszállítás mindennapi munkáink közé tartozik. Legyen szó pár száz kilós berendezésekről vagy akár 60 tonnás nehézipari gépekről, csapatunk felkészült, hogy a megrendelő igényei szerint mozgassa át a kívánt gépeket.

Gépszállítás

A gépszállítás cégünk egyik specialitása. A gépszállítás nagyfokú figyelmet és speciális feleszerelést igényel. A sok-sok évnyi tapasztalat eredményeként felszereltük cégünket minden szükséges eszközzel, így ma már szinte lehet bármilyen gépszállítás a feladat, mi meg tudjuk oldani.

Mindehhez korszerű géppark áll rendelkezésünkre:

  • Elektromos targoncák és teletruck rakodógépek különböző specifikációkban
  • Gólyadarus teherautók, amik képesek alacsony magasságban is 0-20 tonna közötti terhet megemelni
  • City autódaruk, amik kifejezetten csarnokban történő emelésekre lettek tervezve, akár
  • 60 tonnáig
  • Görgőző eszközök, emelők, vaslapok és egyéb kiegészítők egész tárháza

Csarnokon belüli gépmozgatás

Csarnokokban, műhelyekben történő gépmozgatásban is sokéves tapasztalattal rendelkezünk. Legyen szó pár száz kilós berendezésekről vagy akár 60 tonnás nehézipari gépekről, felkészültünk arra, hogy a megrendelő igényei szerint mozgassuk át a kívánt gépet. Összeszokott csapatunkat felszereltük a szükséges hidraulikus emelőkkel, görgős tehermozgatókkal, illetve a szintkülönbségekhez szükséges vaslapokkal is.

Csarnokon belüli gépmozgatás

Csarnokdaruzás

Darus gépparkunkat kifejezetten úgy válogattuk össze, hogy azok kis helyen, alacsony

belmagasságnál is jól használhatók legyenek. Ha csarnokdaruzás, akkor profik vagyunk: legerősebb darunk emelési kapacitása 35 tonna, de tapasztalt kollégáink képesek egyszerre páros darukkal is dolgozni. Páros emelések esetén akár 60 tonnát is meg tudunk mozgatni!

Csarnokdaruzás
Csarnokdaruzás

Gépszállítás darus teherautóval

A gépeket leggyakrabban nem csak csarnokon belül kell néhány méterrel arrébb vinni. Gyakran a gépszállítás egyik telephelyről a másikra szükséges. Ebben jelent nagy segítséget az önrakodós darus teherautó.

Ez a praktikus és méltán népszerű szerkezet megoldja a daruzás, az emelés és belföldi szállítás feladatát is. Amennyiben pedig belső térben szükséges a gépet le- vagy felemelni, ő már 4-5 méteres belmagasságnál is képes ezt elvégezni.

Targonca bérlése gépmozgatáshoz

Sokszor a gépek kifejezetten úgy vannak kialakítva, hogy targonca igénybevételével egyszerűen mozgathatóak legyenek. Amennyiben csak targoncát kíván bérelni, mi azt is

biztosítani tudunk - természetesen kezelővel együtt. Gépparkunkban megtalálhatja az elektromos, a gáz- vagy dízelüzemű targoncákat, illete a teletruck gépeket is, egészen 10 tonnás emelőkapacitásig.

Nyommentes targoncák, környezetbarát megoldások

Előfordul, hogy a munkaterület felülete és környezete nagyon kényes. Ilyen esetekre szereltük fel gépparkunkat nyommentes kerekekkel. Azokra a helyszínekre pedig, ahol a dízel- vagy gázüzemű targoncákat nem lehet használni, elektromos meghajtású targoncáinkat ajánljuk.

Nyommentes targoncák, környezetbarát megoldások