Autódaru kölcsönzés:
a költséghatékony megoldás.

Ön kivitelezőként egy-egy projekt során olykor több megoldandó feladattal is küzd egyszerre. Visszatérő probléma a nehezen mozgatható tárgyak és gépek emelésének és szállításának megoldása. Valamint, hogy miként tudna spórolni az építkezési folyamatok kivitelezésén.

A kettőt egyszerre kellene valahogy megoldani? Lehetetlenség?
Nem az. Rengeteget spórolhat azzal, ha autódarut kölcsönöz.

Megmutatjuk hogyan.

Az autódaruk megoldást nyújtanak a fémből vagy betonból készült elemek, szerkezetek emelése és összeállítása során. Ipari és raktárépületek, csarnokok építése, de egy rendezvény daruzási feladatainak kivitelezése sem akadály a számukra.

Azonban nem mindegy, honnan és milyen módon jut hozzá az autódaruhoz

Ha vállalkozása meg is engedhetné magának, hogy több százmillió forintos darut vásároljon, ez akkor sem érné meg hosszútávon Önnek.

A daru - ha egyáltalán jól jön ki a vásárlási folyamatból - idővel sem hozza be Önnek az árát.  A daru karbantartási és fenntartási költsége pedig további kiadásokkal növeli meg a „daruvásárlás-projektet”.

Az ismerőstől, baráttól kölcsönkért daruról pedig nem tudhatja, hogy megfelelően volt-e karbantartva, hogy az adott időre rendelkezésre fog-e Önnek állni, valamint, hogy megfelelő lesz-e a gép az adott feladatra.

Márpedig Ön csak és kizárólag biztonságos daruval tudja biztosítani alkalmazottai testi épségét, és zavartalanul működő autódaruval képes időre végezni a projekt minden munkafázisával.

A legbiztonságosabb és legköltséghatékonyabb megoldás az autódaru-kölcsönzés

Autódaru-kölcsönzés esetén nem kell számolnia egy saját autódaru fenntartási költségeivel.

A kiadások csakis a bérlésre korlátozódnak. 

Nem fog Önnek indokolatlanul helyet foglalni a telephelyen; megkíméli a felesleges kiadásoktól.

Egy teherautóval ellentétben az autódaru csakis egyetlen feladatra használható: daruzásra. Nagyobb teljesítményű daruként -mivel egyedi alvázzal rendelkezik - rakományt szállítani nem képes.

Az üzemképes, jól karbantartott és szakmai tudással rendelkező gépkezelő által irányított autódaru a legideálisabb megoldást nyújtja Önnek. A legkevesebb stresszel, utánajárással és költséggel rendelkező megoldás az Ön számára az autódaru-kölcsönzés.

A felelősség is a daruzási céget terheli

Egy szakmai múlttal rendelkező cégtől kölcsönzött daruval Ön biztonságban, időre tud teljesíteni. A feladatnak megfelelő gép használatával biztosíthatja a projekt sikeres végeredményét.

Nem lesznek elhúzódott projektek, sem imázsveszteségből fakadó hátrányok.

Vegye igénybe autódaruinkat! Oldja meg egyszerűen, minden további költség nélkül a nehéz súlyok emelési, mozgatási feladatait!