Rakodógépek

Elektromos rakodógépek bérbeadása

Építkezéseknél, mélygarázsokban vagy csarnokokban nagyon hasznos munkagép. Leginkább azokban az esetekben, amikor a hatékony szellőztetést még nem tudták kialakítani, de az anyagmozgatást meg kell oldani. Ezek a gépek csendben, a káros gázok kibocsátása nélkül képesek végezni a dolgukat. Alacsony felépítésüknek köszönhetően két méter alatt is fennakadás nélkül ellátják a feladatokat. Kerekeik nyommentesek, így a műgyantázott felületeken is akadály nélkül használhatóak.

Speciális modellünk, a Maxtruck 2t, teleszkópos megoldása miatt, és azért, mert speciálisan kialakított kerekeinek köszönhetően oldalazásra is képes, az átlagosnál több projekt kivitelezésére alkalmas. Nem csak villával, de pár perc alatt felszerelhető emelőkosárral is rendelkezik, amely akár nyolc méter magasan is lehetővé teszi a munkavégzést. Továbbá el van látva egy daruzásra képes adapterrel is, aminek segítségével maximálisan két tonnát képes megemelni.

Teleszkópos rakodógépek bérbeadása

Amikor kicsit többre van szükség, mint amit egy targonca nyújthat, mert:

  • távolabbra kell lerakni vagy távolabbról kell felvenni az árut
  • csak egy oldalról lehet lepakolni a kamiont a hely szűkössége miatt
  • lazább szerkezetű a talaj, jobb terepképességre van szükség

akkor egy teleszkópos, vagy más néven tológémes rakodógép lehet a legjobb választás. Több verzióval is rendelkezünk. Ha döcögős terepen kell munkát végezni, 4x4-es meghajtású gépet tudunk küldeni, akár 3,5 tonnás emelőkapacitással. Alacsony belmagasságú hely esetén találhat nálunk kifejezetten erre alkalmas rakodógépet is. Az alábbi videó nagyszerűen szemlélteti a gép képességeit.

Mélygarázsban történő anyagmozgatás villás JCB géppel

Érvénytelen kitöltés!
Érvénytelen kitöltés!
Érvénytelen kitöltés! (számok + megengedett: ": - + . , /")
Érvénytelen kitöltés! (+ érvényes karakterek: "- + : ; / . , ( ) m² m³ ")
Érvénytelen kitöltés! (megengedett extra karakterek - + . , ? ! / m² m³ @ _ : ; ( ) )
Robotok elleni védelem
Új képet kérek Érvénytelen ellenőrzés

Be kell jelölni, hogy elfogadja!