Építkezési daru

Építkezési daru

Az építkezés nem véletlenül egy külön szakma. Sőt, több szakmát felölel: a mérnöktől kezdve a kőművesen át a szobafestő-mázolóig rengeteg szakember teszi össze a tudását ahhoz, hogy végül egy tökéletesen kivitelezett épületet vehessen át a boldog tulajdonos.

Amit mi adunk bele a folyamatba, az a szállítás és fuvarozás megoldása mellett a daru kölcsönzése.

Toronydaru – vagy mégsem?

Nagyobb volumenű építkezések esetén általában elmondható, hogy legjobb partnerünk a toronydaru. Ilyenkor valóban olyan kihasználtsággal működik a toronydaru, hogy megéri vásárolni vagy kölcsönözni egyet. Azonban tény, hogy vannak olyan munkálatok, amelyek esetén a toronydaru felesleges kiadást jelent, sőt, olyan is van, amikor egy bizonyos munka elvégzésére nem is képes.

Ezért előfordul, hogy megrendelőinknek építkezési daru keresése esetén más típusú darut ajánlunk. Ezek általában a következő helyzetekben fordulnak elő:

  • Az építőanyagok helyszínre fuvarozását is meg kell oldani.
  • Az építkezés területén belül szükséges szállítani a dolgokat, egyik pontról a másikra.
  • Az emelendő teher meghaladja a toronydaru kapacitását.
  • Már megépült két emelet közé kell bedaruzni építőanyagot vagy gépeket.

Darubérlés árak Cégünk több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a szállítás és daruzás területén. A tapasztalatok mellett minden erőnkkel azon is vagyunk, hogy gépparkunkban a megmodernebb és leghatékonyabb járművek sorakozzanak. Megkeresés esetén ezért mindig alaposan körbejárjuk a feladatot:

  • mi a szállítandó és emelendő áru,
  • milyen pontos körülmények vannak a daruzási helyszíneken.

Ezeknek alapos vizsgálata alapján ajánljuk a feladatra legalkalmasabb daruskocsinkat. Építkezési daru esetén így a legköltséghatékonyabb és legtökéletesebb megoldást tudjuk kínálni megrendelőink számára.

Minidaru-bérlés Vannak olyan szituációk, amikor nem igazán nagy súlyokat kell megemelni. Munkavédelmi szempontból azonban, vagy csak néhány méteres magasság leküzdése miatt mégis szükséges darut hívni. Ezekre az esetekre állunk rendelkezésre két kisebb darunkkal is, melyek segítségével kedvező áron tudjuk elvégezni Önnek a feladatot.

További részletek itt: https://konraddaruzas.com/daru-berles