Irodakonténer: a daruzást és szállítást bízza ránk!

Irodakonténer: a daruzást és szállítást bízza ránk!

Cégünk egyik legkeresettebb szolgáltatása a konténerek daruzása és szállítása. Ezen belül is gyakran keresnek meg minket irodakonténer telepítésének a feladatával. Az irodakonténerek ugyanis az elmúlt évtizedekben egyre népszerűbbé váltak.  Szállításukra és daruzásukra a legjobb megoldást az önrakodós teherautó jelenti.

Szállítás és daruzás egyben

A mobilkonténer telepítése esetén a legegyszerűbb és leghatékonyabb megoldás az önrakodós teherautó. Segítségével a fuvarozási és a daruzási feladatokat is gyorsan meg lehet oldani, így a költségek is csökkenthetők. A daruval rendelkező gépkocsi ugyanis önmagára pakolja fel a konténert, a célhelyre szállítja, és ott le is emeli a kívánt helyre.

Irodakonténer: mobil iroda bárhová

A mobilkonténernek ez a típusa az iroda minden funkcióját betölti. A bérlés, daruzás, fuvarozás ára is hamar kifizetődik. A kulcsszó ebben az esetben a mobilitás: elláthatjuk a munkaterületet egy olyan helyiséggel, amelyet irodának, tárgyalóhelyiségnek vagy akár pihenőrészlegnek használhatunk.

Az irodakonténert nagyon gyakran építési területekre rendelik meg. Ennek oka, hogy könnyen szállítható és szabadon telepíthető. Helyszíne lehet különféle irodai feladatok lebonyolításának, és rugalmas megoldás, ha csak ideiglenesen van szükség irodára, ami építkezés esetén elvárható.

Milyen feladatok ellátásának tökéletes helyszíne?

A project irányítása

A vezetőség, az építésvezetők számára kiváló irányítási központ. A határidők követése, a dokumentumkezelés, az anyagok koordinációja, a munkaerő számontartása, a munkaidő-nyilvántartás – mind-mind olyan napi feladat, ami az irodakonténerben elvégezhető.

Az irodakonténerek az építésvezetők és a menedzsment számára tökéletes irányítási központot jelentenek. Itt történhet a projekttervezés, a dokumentumok kezelése, a munkaerő és az anyagok koordinációja, a munkaidő nyilvántartása és az építési határidők követése.

Az adminisztráció és a pénzügy

Magyarországon a lakópark-építés reneszánszát éljük. Ilyen nagy építkezések esetén rengeteg az adminisztrációs feladat. A költségvetés, a számlázás, az anyagbeszerzés, a munkaerő-nyilvántartás mind-mind kiválóan elvégezhető ezen a helyszínen.

A műszaki dokumentáció

Az építési tervek készítése, az ehhez kapcsolódó megbeszélések, a műszaki szakértők munkája mind-mind olyan mindennapos feladat, ami irodai környezetet igényel, és amelynek az irodakonténer tökéletesen megfelel.

A számítógépek

Mindenféle kommunikációs eszköz tárolása és használata is történhet itt. A laptopok, telefonok, számítógépek komoly értéket képeznek, a jól zárható, riasztóval felszerelhető konténer biztonságot is jelent. A kommunikáció a különféle helyszínek között használatukkal könnyen megoldható.  

A munkavédelem

Mindenhol fontos, de építkezéseken a tényleg központi szerepet játszik a munkavédelem, hiszen veszélyes területről beszélünk. Sok adminisztrációval jár, hogy az előírt jogszabályokat maradéktalanul ismerjük és betartsuk. Ezeknek, és az esetlegesen előforduló baleseteknek a dokumentálása itt elvégezhető.

A raktározás

Kisebb projektek esetén jó megoldás az irodakonéter a különféle szerszámok és anyagok elzárásához. Nagyobb építkezéskor már jellemzően raktárkonténer bérlése is szükséges lehet.

A pihenés és étkezés

Étkezésre és pihenésre tökéletesek alkalmas. Akár asztalokkal, székekkel, kisebb háztartási eszközökkel is felszerelhetjük. Ebédidőben, pihenőidőben minden építkezésen dolgozónak megfelelő helyiség.

Daru-bérlés és szállítás: keressen meg minket!

Gépparkunk gazdagon felszerelt, így könnyen megtaláljuk azt az önrakodós teherautót, amelyik Önnek a legmegfelelőbb. A szállítás és daruzás árak úgy lettek kialakítva, hogy Önnek a lehető legoptimálisabb legyen. Hívjon minket, írjon nekünk bizalommal!