Árupakolás mélygarázsba? Mi segítünk!

Árupakolás mélygarázsba? Mi segítünk!

Nehéz terheket mélygarázsba pakolni bizony nem egyszerű. Kérdezhetnénk, hogy miért lenne bonyolult? Hiszen profi targoncával mindent egy-kettőre megoldhatunk. Igen ám, de a hagyományos targoncák a legtöbb esetben itt használhatatlanok – egészen egyszerűen azért, mert a magasságkorlátozások miatt nem férnek be.

Cégünk különféle daruk bérbeadásával foglalkozik. Mi nem csak autódaruval, gólyadarus autóval vagy csarnokdaruval támogatjuk az Ön munkáját, de szakképzett sofőrökkel, gépkezelőkel és rakodókkkal is. Ha pedig mélygarázsba kell árut rakodnia, és nem várt akadályba ütközik, azok leküzdésében szintén tudunk segíteni Önnek!

A mélygarázsokban ugyanis, biztonsági okokból, magasságkorlátozás van. Éppen ezért ütközi nehézségbe ilyenkor az árupakolás. Milyen lehetőségeink is vannak?

A hagyományos módszerekkel lassú és nehézkes

  • A nagyobb méretű rakodógépek a magasságkorlátozás miatt nem tudnak bemenni.
  • A legkézenfekvőbb megoldás ilyenkor, hogy kézzel vagy kézzel tolható kisgépekkel behordjuk a terhet. Ez rengeteg időt és energiát felemészt.
  • Sokan használják ilyen esetekben a görgőzéses technikát. Ez akár működhet is, mégis sok probléma is adódhat ilyenkor. Az áru ugyanis viszonylag könnyen leeshet a görgőről, így felsérti a garázs felületét.
  • Mivel a mélygarázs sokszor meredek, ezeken a pontokon a rakodók sok veszélynek vannak kitéve. Könnyű megcsúszni, elesni, elejteni valamit saját magunkra vagy egymásra.

Milyen megoldást tudunk mi nyújtani?

Legújabb szerzeményünk az úgynevezetett „teleszkópos rakodógép”. A név még nem igazán ismert kis hazánkban, de maga a szerkezet nálunk már rövid idő alatt is bizonyított.

Ez a kisgép olyan toldatos targonca, amely

  • A legtöbb mélygarázsban könnyen mozgatható.
  • Kicsi és nagyon mobilis.
  • Akár 1500 kilogrammnyi árut is képes megmozgatni.
  • Le tud pakolni tehergépkocsiról – akár a plató másik oldaláról is, mert több métert tud maga elé nyúlni.

Nincs szükség tehát kézikocsikra vagy cipekedésre, hiszen kisgépünkkel megoldjuk Önnek a mélygarázsba pakolás. Gondoljon ránk, ha daruzás, emelés vagy szállítás a feladat, és mi megtaláljuk az Önnek megfelelő megoldást!

Mélygarázsban történő anyagmozgatás villás JCB géppel