Daru bérlés gyorsan és egyszerűen Budapesten és környékén!

Daru bérlés gyorsan és egyszerűen Budapesten és környékén!

Ha darura van szüksége, jónéhány szempontot érdemes figyelembe venni a bérlés előtt. A Konrád Daru ideális megoldást kínál minden fővárosinak vagy agglomerációban élőnek, mert telephelyünk jól megközelíthető, és Budapesthez közel található.

Amikor daruzásról van szó, a legritkább esetben fordul elő, hogy vásárolunk egyet. Legyen szó akár gólyadarus autóról vagy autódaruról, esetleg KCR daruról, nem jellemző, hogy megéri beszerezni egyet. Hiszen ezeknek tárolása és fenntartása költséges, kihasználása pedig általában nem sikerül maximálisra.

Cégünk gépparkjában azonban nagy valószínűséggel megtaláljuk az Önnek megfelelő munkagépet. Nálunk többfajta autódaru, gólyadarus autó, KCR daru is elérhető.

Kipróbált gépkezelőink és fuvarozóink pedig megoldják a munka java részét, így biztonságban tudhatja szállítmányát, illetve a daruzás teljes folyamatáért garanciát vállalunk.

Emellett még két nagy előnye van annak, ha minket választ:

1. Jó megközelíthetőség

Az M0-ás mellett található telephelyünk könnyen megközelíthető minden fővárosi vagy agglomerációs építkezés esetén. Budapesti vagy pest-megyei projekt kivitelezője? A környéken építkezik? Nálunk jó áron van lehetősége daru bérlésre! A daru kiállási díja is kedvezőbb így Önnek, hiszen a közelben vagyunk!

2. Alkalmazkodunk a súlykorlátozásokhoz

Legtöbbször a legnagyobb akadályt daruzási munkálatok esetén azt szokta jelenteni, egy a városba csak bizonyos súly alatti munkagépekkel lehet behajtani és megállni. Néhány gólyadaruval szerelt teherautónk 12 tonna alatti össztömegű, ezért behajtási engedély nélkül is megközelíthetjük az építkezéseket. Ez Önnek jelentős idő- és költségmegtakarítással jár.

Ha tehát Budapesten

  • daruzás

  • szállítás

  • fuvarozás

  • daru kölcsönzés

a feladat, mi gyorsan és profin megoldjuk Önnek! Keresse a Konrád Darut!