Bevetésen az elektromos targonca: környezetkímélő és csendes

Bevetésen az elektromos targonca: környezetkímélő és csendes

A belföldi fuvarozás és daruzás mellett rengeteg mozgatási feladathoz található gépparkunkban gépjármű. Legújabb szerzeményünk tíz tonnás elektromos targoncánk.

Nem ritkán előfordul, hogy olyan helyszínen van szükség nagyobb mennyiségű, illetve méretű áruk emelésére, szállítására, ahol nem megengedett a károsanyag-kibocsátás. Ezekre az esetekre tökéletes megoldást jelent új, elektromos meghajtású targoncánk.

Környezetbarát és csendes

Mivel új targoncánk elektromos, nem bocsát ki semmilyen káros anyagot, így nyugodt szívvel ajánljuk:

  • Élelmiszeripari létesítményekben
  • Gyógyszeripari gyártósorok esetén
  • Érzékeny elektronikai berendezések környezetében
  • Olyan helyszíneken, ahol nincs lehetőség szellőztetésre

Ráadásul nagyon halkan dolgozik, így a pakolással, emeléssel nem jár együtt hangzavar sem. Teljesítménye viszont nagyon jó: akár az egész napi munkavégzést is bírja.

Nagyot emel

Amellett, hogy csendes és környezetbarát, egyáltalán nem lehet azt mondani róla, hogy nem bírja a terheket, sőt! Akár tíz tonna emelésére is képes 2,4 méteres villáival.  Toronykialakítása viszont alacsony, így kisebb beltérben is tökéletesen használható.

Tökéletesen alkalmas

  • gépek szállításához,
  • géptelepítéshez,
  • raktárakban történő nagyobb anyagmozgatáshoz.

Nem kell értenie hozzá

A járművet természetesen a megrendelő által kért helyszínre szállítjuk. Biztosítjuk a szakképzett gépkezelőt, így Önnek csak a munkát kell kiadnia, mi pedig elvégezzük. Ha pedig mégis kisebb elektromos targoncára van szüksége, olyat is talál gépparkunkban. Emellett kínálatunkban szerepel speciális tológémes elektromos targonca is.

Gépparkunkat itt tekintheti meg>>