Daruzás: a biztonság mindenekelőtt!

Daruzás: a biztonság mindenekelőtt!

Ahogy már előzőleg is írtunk róla: a darukezelő ma egy különálló szakma, amelyhez megfelelő szakmai ismeretek, illetve végzettség szükséges.

Ahogy már előzőleg is írtunk róla: a darukezelő ma egy különálló szakma, amelyhez megfelelő szakmai ismeretek, illetve végzettség szükséges. A nehéz terhek mozgatása, fuvarozása egyáltalán nem egyszerű feladat, így mindenképpen csak akkor végezhető tevékenység, ha minden szegmensével tisztában vagyunk. Cégünk a daruzásra szakosodott, így elmondhatjuk: mi (majdnem mindent) ismerünk, ami daru!

Daruzás: biztonsági előírások

A biztonságos daruzás három összetevője:

  • Megbízható, végzettséggel rendelkező szakember.
  • Jól karbantartott, a biztonsági előírások szerint megfelelő állapotban lévő daru.
  • Az előírások szigorú és következetes betartása.

Az engedélyezési eljárás részletesen szabályozva van, és az illetékes hatóságok adnak iránymutatást a konkrét eljárásról, illetve a szükséges dokumentumokról. Mivel cégünk egyik fő profilja a szállítás és fuvarozás mellett a daruzás, ezért mindezekkel tisztában vagyunk. A daruzási árakba természetesen minden engedélyt és üzemeltetési költséget beépítünk, vagy előre jelezzük, hogy milyen pluszköltségekkel járhatnak az engedélyek. Mindenképpen törekszünk arra, hogy az árajánlat Önnek a lehető legkedvezőbb legyen.

Önrakodós darus autó: mozgatás és szállítás egy járművel

A legjobban kihasználható és jelenleg az egyik legnépszerűbb darutípus az önrakodós darus autó. Az autódaru a másik leggyakrabban bérelt darunk. Használatukhoz megfelelő engedélyek szükségesek, amelyek általában a következők:

Darukezelői engedély

Mint már írtuk is - munkatársaink mint a daru működtetői, rendelkeznek a megfelelő darukezelői engedéllyel. Az engedély megszerzéséhez a szükséges képzésen részt vettek szakembereink, a sikeres vizsga után pedig hatályos engedéllyel rendelkeznek a daru irányításához.

Munkavédelmi engedélyek

A munkavédelem és a biztonság fontos szempontok az önrakodós darus autó és az autódaru használatakor. Az engedélyezési folyamat során gyakran a munkavédelmi hatóság által kiadott engedélyek és dokumentumok lehetnek szükségesek. Ezt leggyakrabban az építkezés, telephely írja elő, és mi minden előírást maximálisan betartunk.

Közúti közlekedési engedélyek:

Az autódaru, illetve önrakodós darus autó közúti közlekedésre való alkalmasságához birtokunkban vannak a megfelelő közúti közlekedési engedélyek, mint például a gépjármű forgalmi engedélye és a műszaki vizsga dokumentumai.

Gép vagy daru - vizsgálati engedélyek

Ez a daru megfelelő műszaki felkészítettségére vonatkozik, és akkreditált szakemberek végzik el rendszeresen. Természetesen gépparkunk minden tagja rendelkezik ezekkel az aktuális engedélyekkel, amit igazolni is tudunk!

Darubérlés: csak a profiktól érdemes!

Mindezeket azért foglaltuk össze, mert szerettük volna kiemelni, hogy a daruzás ma egy különálló szakma. Sőt, részünkről elmondhatjuk, hogy elhivatottság: mi nem csak dolgozunk, mi szeretünk dolgozni! Mivel minden esetben a megrendelő érdekeit tartjuk szem előtt, ezért daruzási árainkat olyan árajánlatként dolgozzuk ki Önnek, hogy a lehető legköltséghatékonyabban és leggyorsabban, a biztonságot maximálisan a szemünk előtt tartva kedvezzünk Önnek! Több évtizedes szakmai múltunk és számtalan referenciánk a biztosíték arra, hogy érdemes minket választania.

Ha nehéz a teher, és daruzás vagy szállítás a kihívás, keressen minket bizalommal!