Pókdaru - 13 tonnás emelőkapacitással

Pókdaru - 13 tonnás emelőkapacitással

Az emeléstechnológia fejlődésével egyre hatékonyabb és sokoldalúbb gépek jelentek meg a piacon. A pókdaruk azok közé az eszközök közé tartoznak, amelyek kiemelkednek a többi közül. Az országban elérhető pókdaruk közül egy új és egyedi képességekkel rendelkező pókdaru érhető el cégünknél, a Jekko JF545, amely ideális nehéz terepen, szűk helyeken és beltéri feladatokhoz. Ez a pókdaru kimagaslóan alkalmas bármilyen emelési feladat megoldására, és számos előnyt kínál az ügyfelek számára.

Az első kiemelendő jellemzője ennek a pókdarunak az erős lánctalpa. A lánctalp lehetővé teszi a gépnek, hogy kitűnően alkalmazkodjon nehéz terephez, legyen szó akár egyenetlen talajról, vagy más kihívást jelentő körülményekről. Ez a rugalmas alkalmazkodás nélkülözhetetlen olyan munkaterületeken, ahol a hagyományos járművek vagy emelők nehézségekbe ütközhetnek. A lánctalp a pókdarut a pontos helyszínre juttatja, és biztosítja, hogy stabilan és megbízhatóan működjön.

Ezen kívül a pókdaru lánctalpa nyommentes, ami azt jelenti, hogy minimálisra csökkenti a talaj károsodását és a nyomot, amit a gép hagy maga után. Ez különösen fontos érzékeny területeken, csarnokokban, ipari létesítményekben, ahol a felület megóvása elsődleges szempont.

A pókdaru mind elektromos, mind pedig dízel üzemmódban működhet. Ez azt jelenti, hogy a gép könnyen alkalmazkodik az adott munkaterület követelményeihez és korlátjaihoz. Az elektromos üzemmód csendes működést és alacsony emissziót biztosít, ideális beltéri projektekhez. A dízel üzemmód pedig nagyobb mobilitást tesz lehetővé, ideális kültéri feladatokhoz vagy olyan területeken, ahol nincs könnyű hozzáférés az elektromos hálózathoz.

A pókdaru bérelhető személyemelő kosárral is, ami még nagyobb funkcionalitást és rugalmasságot ad a gépnek. Ez lehetővé teszi az operátor számára, hogy biztonságosan és hatékonyan dolgozzon magasban, és könnyen hozzáférjen olyan területekhez, amelyek más módon nehezen elérhetők lennének.

Ez a pókdaru maximális emelőkapacitása 13,5 tonna, ami lenyűgöző teljesítménynek számít. Teljes kinyúlása akár 31 méter is lehet, és még mindig képes 450 kilogrammot emelni. Ez a kombináció lehetővé teszi a pókdaru széles körű alkalmazását különböző iparágakban, például az építőiparban, az energetikában, gépsorok összeépítésében vagy az ipari létesítmények karbantartásában.

Összességében a Jekko JF 545 egyedülálló és kiemelkedő lehetőséget kínál az ügyfelek számára. A lánctalpának köszönhetően kitűnően alkalmazkodik a nehéz terephez, míg a nyommentes működés minimalizálja a környezeti károkat. A kétféle üzemmód lehetővé teszi az alkalmazkodást az adott munkaterülethez, míg a bérelhető személyemelő kosár további funkcionalitást biztosít. A nagy emelőkapacitás és kinyúlás pedig lehetővé teszi a sokoldalú felhasználást különböző projektekben. Bármilyen emelési feladat is merül fel, a Jekko JF 545 pókdaru a megoldást jelentheti.