Daruzás szűk helyeken?

Daruzás szűk helyeken?

Daruzási kihívás nemcsak építkezéseken, szabad területeken állhat elő. Gyakori probléma, hogy kis helyen kell nagy súlyokat megemelni, ami egy átlagos autódaruval nehezen, vagy akár egyáltalán nem lehetséges. Megoldás azonban ilyenkor is van!

Ezekben a helyzetekben ugyanis kitűnően alkalmazható a csarnokdaru. Ha körülnéz a piacon, látni fogja, hogy ilyen járművet egyáltalán nem könnyű találni Magyarországon. A mi gépparkunk azonban rendelkezik olyan daruval, ami segít megoldani ezt a problémát is!

Miben különbözik a csarnokdaru a többi darutól?

  • A csarnokdaru képes kültéren, nagy magasságokban - ötvenkét méter vagy hattyúgémmel akár hatvanöt méter;
  • beltérben pedig alacsony magasságon - akár már hat méteren - komolyabb súlyok mozgatására, közel vízszintes irányban is.
  • Kicsi, szűk helyeken is meg tud fordulni, nem szorul be, és nem áll le miatta a munka.
  • AC 60 Citycrane csarnokdarunk rendelkezik rádiós távirányítóval is. Amennyiben az emelendő árura nincs rálátás a darufülkéből, a kezelőnek lehetősége van közvetlenül mellette tartózkodni, és így ügyelni a precíz emelésre.

Természetesen a professzionális daru mellett számíthat szakavatott csapatunkra is, akik gyakorlottak mindenféle daru kezelésében.

Mikor érdemes csarnokdarut bérelnie?

Elsősorban akkor, ha szűk helyen kell valami nehezet igazán magasra emelni! A Demag AC 60 és 70 City csarnok daruk minden ilyen jellegű feladatot megold – akár belvárosi utcáról, akár fedett csarnokról van szó, kipakolunk onnan vagy bepakolunk oda, hogy Önnek erre ne legyen gondja! Hiszen ez a típusú daru, amely harmincöt tonnát is képes megemelni, és akár hat méteres belmagasságban is tud dolgozni - csak nálunk érhető el jelenleg az országban.

Amennyiben daruzásról vagy szállításról van szó, keresse a Konrád Darut! Mi (majdnem) mindent meg tudunk oldani, amihez darura van szükség!