Építkezik? Daruzás a feladat?

Építkezik? Daruzás a feladat?

Mindenki vágyik egy saját otthonra. Házhoz vagy lakáshoz jutni azonban ma egyáltalán nem egyszerű dolog. Rengeteg stressz és kihívás ér minket, ha belevágunk az építkezésbe. Ha pedig építőiparban dolgozunk kivitelezőként, napi szinten ér minket az a kihívás, hogy nehéz dolgokat kell nagyon magasra emelni.

Az építkezés folyamata bonyolult és nagyon összetett. Több speciális gépre is szükség van a különböző munkafolyamatok elvégzésekor.

Amikor az emelés következik, biztos, hogy szükség lesz autódarura.

Egy autódaru azonban csillagászati összegekbe kerül, és szinte biztos, hogy nem hozza be az árát – még akkor sem, ha Ön építési vállalkozó, nem csak saját házát építi.

Emellett tárolása, karbantartása és a gépkezelő megfizetése is tovább bonyolítja a dolgot. Így általában kézenfekvő megoldás az, ha autódaru bérlése mellett döntünk akkor, amikor az építkezés fázisa ezt indokolttá teszi.

Mikor lesz szükségünk autódaru bérlésre?

Az autódaru szinte bármilyen súlyt fel tud emelni és a helyére tud rakni egy építkezésen. Így tökéletes megoldást jelent az alábbi esetekben:

  • Szerkezetépítéskor a vasbeton-és fagerendák
  • Falhúzáskor porotherm és itong téglák
  • Háztető építése esetén a cserepek emelése.
  • Sőt, egyre gyakrabban kérnek fel bennünket tetőtéri lakások esetében jakuzzik helyére állítására is.
  • Sőt, toronydaru összerakásakor és szétszedésekor is jól jön!

Az autódaru bérlés cégünk egyik legfontosabb szolgáltatása.

Építtető cégek gyakran keresnek meg minket, és végeztetik el cégünkkel a daruzás összetett és egyáltalán nem veszélytelen folyamatát. Képzett darukezelőket is rendelkezése bocsátunk az autódaru bérléssel együtt, hiszen így tudjuk garantálni a biztonságot és a pontosságot munkánk során.

Ha szállításról, daruzásról van szó, keresse a Konrád Darut! Mi (majdnem) mindent meg tudunk oldani, amihez darura lesz szükség!