Fuvarszervező cégeknek ajánljuk: átrakodási pont az M0-ás mellett!

Fuvarszervező cégeknek ajánljuk: átrakodási pont az M0-ás mellett!

Fuvarszervező cégek gyakran találják szembe magukat azzal a problémával, hogy a keletről nyugatra, vagy éppen a nyugatról keletre irányuló nemzetközi szállításnál nem megoldható az egyetlen kamionnal történő fuvarozás. Magyarország a kettő találkozásánál fekszik, és mint ilyen, gyakran tranzitországként funkcionál.

Cégünk elsősorban daruzással foglalkozik, de telephelyünk évek óta sikeresen működik átrakodási pontként is. Jó megközelíthetősége miatt – közvetlenül az M0-ás mellett vagyunk, csak hat kilométerre az M3-M0-ás csomóponttól – sok nemzetközi fuvarozó cég nálunk pihenteti és pakolja át áruját.

Ezekben az esetekben nincs szükség arra, hogy a két kamion pontosan egy időben tartózkodjon nálunk. Ha úgy jön ki a lépés, akár hosszabb ideig is biztonságosan, kamerákkal és kutyákkal őrzött, zárt helyen tárolhatja az értékes rakományt. Nem kell attól félnie ez idő alatt, hogy az áru megázik, vagy esetleg ellopják.

Mi magát az átrakodást is meg tudjuk oldani! Modern gépparkunkban darukkal és targoncákkal vagyunk felszerelkezve. Így nincs olyan nehéz rakomány, aminek emelését és átpakolását ne tudnánk elintézni.

A nemzetközi átrakodás mellett az egyszerűbb helyzetekben is segítséget tudunk nyújtani.

  • Ilyen eset például az, ha egy messziről jött kamion túl korán érkezik meg, és emiatt szükség van egy olyan zárt helyre, ahol addig biztonságosan tárolható az áru. Nem kell egy parkolóban rostokolnia úgy, hogy közben a nemzetközi fuvarozó cég a várakozás miatt magas számlát állít ki a megrendelőnek – mi jutányos áron tároljuk, daruzzuk és szállítjuk rakományát.
  • Másik, rendszeresen előforduló probléma, hogy nehezen szerezhető a nagyméretű jármű számára behajtási engedély a célpontban. Ilyenkor is segítünk: daruink segítségével lepakoljuk, majd kisebb járműveinkkel a helyszínre szállítjuk a rakományt.

Ha daruzás, szállítás vagy átrakodás a feladat, keressen minket, segítünk!