Nagyszabású rendezvényre készül és a színpad felállítása okoz Önnek gondot?

Nagyszabású rendezvényre készül és a színpad felállítása okoz Önnek gondot?

Rendezvényt szervezne? Naná, hogy nyáron szabadtéri rendezvényben gondolkodik.

Azonban az Ön rendezvényéhez, így az ahhoz szükséges színpadhoz sem a kis létszám, a kis méret vagy a kis tömeg illik leginkább jelzőként.
Igen súlyos elemekkel van tehát dolga, így súlyos problémával is. Azonban autódaruval a színpadfelállítás gondjait is könnyedén megoldhatja.

 

Nyári szikrázó napsütés, teraszos megoldások, rendezvényhelyszín a víz közelében. Nyáron sokrétű lehetőségekben gondolkodhat.
Igazán különleges, nyári helyszíneket ad számos szabadtéri rendezvényhelyszín. Van is belőlük szép számmal. Mint ahogy a nyári fesztiválokból és rendezvényekből is.

Azonban az Öné más.

Az Ön rendezvénye nem 1 óra alatt felállítható, egyéb rögzítést vagy furást nem igénylő alig 50 nm-es színpadi területtel bíró helyszínt igénylő esemény lesz.

Ennél nagyobb horderejű.
Így megoldásban is komolyabb kivitelre lesz szüksége. A színpad részei már folyamatban vannak, azonban most nagyobb gonddal akadt dolga: ki fogja azt felállítani?

 

Erre nyújt megoldást az autódaru, mely színpadok daruzási feladatait is megoldja

A nehezen mozgatható tárgyak és gépek mozgatásánál egy üzemképes, szakmai tudással rendelkező gépkezelő által irányított autódaru nyújtja a legideálisabb megoldást.

 

Miért vegye igénybe autódaruinkat?

…mert a színpad felállítása során a terhek emelését, süllyesztését, vízszintes mozgatását egy autódaruval könnyedén megoldhatja.

..mert autódaru-kölcsönzéssel nemcsak autódarut kap egy meghatározott időre, de ezzel együtt járó szakmai tudást is, mely a színpad biztonságos és stabil felállítását teszi lehetővé.

A súlyos terhek emelése csak speciális szállító eszközökkel, adott esetben autódaruval és ilyen feladatokra szakosodott tapasztalt szakemberrel lehet kivitelezni biztonságosan.

 

Tekintse meg autódaru-kínálatunkat, melyek a forgódaruval, vagy a toronydaruval szemben mobilisabbak, váltakozó területeken pedig gyorsan üzembe helyezhetőek.

Kérjen ajánlatot most és oldjuk meg a projektet együtt >>