Speciális gép használata a villanyoszlop felállításánál?

Speciális gép használata a villanyoszlop felállításánál?

A betonból, fából készült oszlopok kiemelése a földből, valamint helyükre emelése nagy odafigyelést, szakmailag  felkészült emberek munkáját, és egy speciális gépet kíván meg: az autódarut.

De mi alapján válasszon darut a feladathoz?

 

Mindenki számára természetes, hogy egy villanyoszlop a helyén áll, és betölti a tőle elvárt szerepét.

Pedig egy villanyoszlop több szempontból is veszélyes lehet:

 

Ha idővel elkorhad, vagy „belepik” a harkályok és zsákmány reményében a korhadság miatt belül „üregesnek látszó” fadarabban folyamatosan lyukakat vájnak. Így veszít stabilitásából.

Egy korhadt, kilazult vagy trehányul behelyezett faoszlop nagyobb szélvihar esetében kettétörhet, egy betonoszlop pedig megdőlhet egy laza talaj következtében.

Villanyoszlop szakmaiatlan felállítása során pedig az emberek testi épsége, élete, de akár házaik is veszélybe kerülhetnek. A vezetékszakadás illetve áramszünet pedig hosszútávon kellemetlenséget okozhat a lakóknak.

 

Éppen ezért a műveletben részt vevő minden szakembernek (áramszolgáltató, az oszlop helyét kiásó, és az oszlopot behelyező emberek) körültekintően és precízen kell eljárnia.

Az oszlopok beállítása ásott- vagy fúrt gödörbe autódaru és szakmailag felkészült és tapasztalt szakember munkájával valósulhat meg maximális biztonságban.

Ez nem vitás.

 

De mi alapján válasszon szakembert és autódarut a kivitelezésre?

Az olcsó megoldás nem feltétlen a legjobb megoldás. Vannak kiadások, amiken nem érdemes spórolni. Mert a rövidtávon spórolásnak tűnő helyzetekből hosszútávon nagyobb anyagi, és egyéb kár keletkezhet.

Hajlamos az ember csak az árajánlatban szereplő Ft alapján dönteni.

Mindezt hibásan.

Nemcsak az árajánlatban fekvő összeg számít.

A döntésben óriási szerepe van cég referenciájának, az évek tapasztalatának, és a géppark kínálatának is.

Elbukhatja a későbbi projekteket, ha nem megfelelő szakembert választja az autódaruzásra. Csorbulhat a „jóhíre”.

 

A súlyos terhek emelése csak speciális szállító eszközökkel, autódarukkal és ilyen feladatokra szakosodott gépparkkal rendelkező céggel lehet kivitelezni biztonságosan.

Tekintse meg autódaru-kínálatunkat, melyek a forgódaruval, vagy a toronydaruval szemben mobilisabbak, váltakozó területeken pedig gyorsan üzembe helyezhetőek.

 

A „felállításukkal kapcsolatos” idő- és költségtöbblettel pedig nem kell számolnia. Bízza a teljes folyamatot tapasztalt csapatunkra! Ússza meg a projektet a legkevesebb kiadással és a legbiztonságosabb módon.

Kérjen ajánlatot most és oldjuk meg a projektet együtt >>