Darus autóval az építkezés is egyszerűbb!

Darus autóval az építkezés is egyszerűbb!

Cégünk gépparkja széles választékkal rendelkezik, így rengeteg esetben tudunk segítséget nyújtani a különböző munkálatokhoz. A daru bérlés szakértőiként ma már nemcsak az emelési, de a szállítási feladatokhoz is többféle jármű közül lehet nálunk válogatni.

Építkezés: szállítás és emelés egyben

Az építkezés mindannyiunk számára feladja a leckét. A professzionális építőipari cégek is tisztában vannak azonban azzal, hogy a különböző munkálatokhoz szükséges darukat, szállító- és rakodógépeket a legritkább esetben érdemes megvásárolni. Egyrészt igen költséges beruházásról van szó. Másrészt a járműveknek nemcsak a fenntartása, de nagy méreteik miatt a tárolása sem olcsó mulatság.

Ezért ajánljuk mindenkinek, hogy építkezéshez ne vásároljon, hanem béreljen munkagépet! A daru bérlés olcsóbb, gyorsabb megoldás, ráadásul nem kell hozzá saját költségünkön szakembert alkalmazni, hiszen nálunk a daru bérléshez szakember is jár!

Miért ajánljuk minden építkezéshez a darus autót?

Az építkezés bonyolult és összetett project. Ezen belül az építőanyagok szállítása sarkalatos pont lehet. A darus autó tulajdonképpen egy olyan teherautó, ami daruval is fel van szerelve. Így nemcsak a szállítást, de az emelést is meg tudjuk oldani vele.

A darus autó: három az egyben szolgáltatás. Mi is történik?

A teherautón található daru segítségével az építőanyagokat beemeljük a teherautóba.Az áru építkezéskor sokszor nagyon nehéz, de ez nem akadály! – Akár gerendákról, akár tégláról, akár cserepekről van szó, azt elszállítjuk az építkezés területére.A daruval felszerelt teherautóról a terhek leemelését mi oldjuk meg.

Még néhány hasznos tudnivaló

Daruinknak az sem probléma, ha az építkezésen belül több távoli pontra kell lepakolni az építőanyagot, és az sem, ha azt az emeletre, tetőre kell emelni.Képzett sofőrjeink, daru kezelő szakembereink szinte akármit megoldanak. Ezzel nem csak a logisztikát egyszerűsítheti le, de pénzt és időt is spórolhat.Semmi szükség arra, hogy embereket fizessen a teherpakolás fárasztó munkájáért – mi megoldjuk!

Néhány példa arra, hogy miket szállítunk és emelünk:

Betongerendák, fagerendákZsaluanyagokRaklapos áruk: tégla, YTONG, Silka, térkőOszlopokVízgyűjtő tartályokFödémpanelek

Ha építkezik, keressen minket bizalommal!