Negyvenlábas konténer fuvarozása és daruzása egy járművel!

Negyvenlábas konténer fuvarozása és daruzása egy járművel!

A nagyméretű konténerek szállítása nehezen megoldható. Éppen ezért - megrendelőink igényeihez igazodva - bővítettük gépparkunkat!

A mobilkonténerek egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, nem véletlenül! A lakó-, raktár- vagy szaniterkonténerek ugyanis amellett, hogy mozgathatók, különféle méretben elérhetőek, ráadásul rengeteg cég szakosodott a bérlésükre. Tehát nincs szükség vásárlásra! Ez főleg akkor fontos szempont, ha csak átmenetileg van szükségünk rá.

Szállításuk és emelésük azonban egyáltalán nem egyszerű. A nagyméretű, negyvenlábas verziók esetén emeléséhez és fuvarozásához mind darus autóra, mind nyerges kamionra szükség van. Megrendelőink igényei alapján úgy láttuk, érdemes beszerezni egy olyan gépjárművet, amellyel mind a daruzás, mind a szállítás feladatát meg tudjuk oldani.

Új darus autónk segítségével most már a legnagyobb konténerek szállítását és daruzását is el tudjuk végezni!

Miért ajánljuk jó szívvel a daruval felszerelt nyerges szerelvényt?

Mivel csak egy járműre van szükség, ezért megrendelőink számára több előnnyel is jár. Nem csak egyszerűbb és gyorsabb így a szállítás és emelés, de költséghatékony is – nincs szükség nyerges teherautó mellett darubérlésre is. Elég csak egy darus autót bérelni a feladathoz.Nem kell daru bérlést igénybe venni külön a fel- és lerakodáshoz. Új szerzeményünk megoldja!Azért is praktikus, mert szűkebb helyeken is elég jól elboldogul. Ott is, ahol egy daru egyáltalán nem férne el, így a konténer leemelése szinte megoldhatatlan lenne.Fürgén és ügyesen mozog, mert a pótkocsi egytengelyes, és ez a tengely is kormányzott.A daru része elképesztő erővel rendelkezik. Ezt bizonyítja, hogy egy üres, negyvenlábas konténert nem csak maga mellé, hanem akár tíz méteres távolságra is képes leemelni. Így akkor is meg tudjuk oldani a daruzást, ha a konténert egy távolabbi, nehezebben hozzáférhető helyre kell lerakni.

Ha tehát úgy dönt, hogy nagyobb méretű konténert bérel, keressen meg minket bátran! Egy járművel elvégezzük Önnek a belföldi fuvarozást és a daruzási munkálatokat is.