Irodakonténer daruzása a feladat? Megoldjuk Önnek!

Irodakonténer daruzása a feladat? Megoldjuk Önnek!

A Konrád Daru több évtizedes tapasztalattal rendelkezik mind a daruzás, mind a fuvarozás területén. Azt látjuk, hogy az irodakonténerek bérlése egyre népszerűbb.

Bár a koronavírus járvány különböző hullámai a piac minden szegmensét megviselték, azt tapasztaljuk, hogy a konténerek belföldi szállítása és daruzása mégis rendszeres megbízást jelent. A home office jelenléte például sok esetben indokolja, hogy ne béreljenek a cégek nagy irodákat, helyette az otthon végezhető munka mellett az egyszerűbb megoldásokat keresik. Az egyik ilyen lehetőséget jelentheti egy jól zárható, praktikus irodakonténer.

A konténeres cégek elég nagy választékkal rendelkeznek (főleg, ami a méretek illeti) ahhoz, hogy rengeteg esetben megoldást jelenthessen az irodakonténer.

Építkezéseken nagyon jól használható kis helységet lehet itt kialakítani. Minden adminisztratív feladat elvégzésére megfelel. Arra is tökéletes, hogy a tárgyalásokat, megbeszéléseket itt bonyolítsuk le, vagy kiállítsunk egy számlát. Ebédszünet esetén is jól használható, csak egy-két asztalra és egy mikrohullámú sütőre van szükség.Szezonális rendezvény az esemény sem lehet meg egy jól zárható helység nélkül. Az irodakonténerek tökéletesen megfelelnek arra, hogy a fontos értékeket ott tároljuk, de akár orvosi szobának vagy tanárinak is jó. Az adminisztratív feladatok elvégzéséhez is kitűnő helyszín.Akkor is praktikus, ha állandó telephelyünk van, vagy üzlethelységgel rendelkezünk. Ilyenkor is szükség lehet egy kényelmes irodára. Sokszor egyszerűbb (és olcsóbb) egy mobil irodakonténert bérelni, mint új épületrészt építeni a már meglévőhöz.

Daruzását és szállítását mi vállaljuk!

Speciális gépparkunk ugyanis több KCR-es teherautóval rendelkezik. Ezek a járművek a legideálisabbak konténer belföldi fuvarozása és daruzása esetén.

Először az autóra telepített daru segítségével a széles platóra emeljük a konténert, ezután a helyszínre fuvarozzuk, ott pedig a daru segítségével a helyére emeljük.

Ilyen módon három az egyben szolgáltatást nyújtjuk, hiszen az emelés, szállítás és telepítés feladatát is megoldjuk Önnek! Nem szükséges több céget megkeresni és összehangolni a munkafolyamatokat. Több évtizedes tapasztalatunk, megbízható szakember-gárdánk és speciális gépparkunk a garancia az egyszerű és gyors megoldásra. Keressen minket bizalommal!