Raktárkonténer daruzása és szállítása egy kézben!

Raktárkonténer daruzása és szállítása egy kézben!

A raktárkonténer manapság egyre népszerűbb – nem véletlenül. Ha azonban fuvarozásukról és telepítésükről van szó, az már nem kis fejtörést tud okozni. Mi ebben tudunk segíteni Önnek!

 

Lássuk csak, miért éli reneszánszát korunkban a raktárkonténerek bérlése?

Egy szóban összefoglalva: praktikus.

Gyakran előfordul, hogy a cég és az árukészlet növekedésével egyszerűen kinőjük a helyünket. Gyakorlatilag nem tudjuk tehát hol tárolni a már meglévő árukat. Ilyenkor megoldást kell keresni. Ilyen megoldás lehet, ha újabb üzlet- és raktárhelyiség után nézünk. Ez azonban koránt sem egyszerű dolog.

Egyrészt a profilunknak megfelelő új helyet találni nem könnyű.

Másrészt, ha elköltözünk, előfordulhat, hogy a vevőink egy részét a távolság miatt elveszítjük – újabb vevőkört kialakítani, esetleg egy új helyen szinte a nulláról kezdeni a dolgokat nem túl vonzó kilátások.

Megpróbálkozhatunk a bővítéssel, raktárépítéssel is – ez azonban rendkívül költséges és hosszadalmas, bonyolult feladat, mint minden építkezés.

Nem véletlen tehát, hogy manapság egyre többen szakosodtak raktárkonténerek bérlésére. Ebben az esetben ugyanis nincs szükség nagy beruházásra, építési munkálatokra, esetlegesen hitelfelvételre sem. A hazai piacon megy a verseny a cégek között a bérlőkért – így elég csak alaposa körülnézni, és biztosan megtaláljuk a nekünk megfelelő lehetőséget – mind árban, mind méretben.

 

Fuvarozás és daruzás 

Az egyetlen dolog, ami bonyolíthatja a folyamatos, a konténer helyszínre szállítása és telepítése. Ebben tudunk mi segíteni Önnek!

Változatos gépparkunkban megkeressük és megtaláljuk azt a járművet, amivel a lehető legjobb áron állaljuk Önnek a fuvarozási és daruzási munkálatokat. Mivel az elmúlt időszakban rendszeresen bővítettük kínálatunkat, akár nagyméretű konténerek szállítását és daruzását is meg tudjuk oldani – egyetlen járművel! Több évtizedes tapasztalataink és képzett, megbízható szakember-gárdánk pedig garanciát jelent a gyors és precíz munkavégzésre.

Ha szállítás és daruzás a feladat, keressen minket, segítünk!